Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اخيرا مطالبي درباره فروش بليت برخي کنسرت‌ها به قيمت‌هاي ميليوني شنيده مي شود که مديرکل ارشاد آذربايجان شرقي ايجاد بازار سياه را به متوليان برگزاري کنسرت‌ها نسبت مي‌دهد.
به گزارش گروه فضاي مجازي خبرگزاري ميزان، مدير يکي از موسسات برگزارکننده کنسرت در تبريز ادعا مي‌کند يک گروه جوان خواننده که اواخر دي به تبريز آمده بودند، 12 هزار بليت براي کنسرت خود فروخته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


يعني 3 روز 2 سانسه تبريز ميزبان اين گروه بود با مبلغ ميانگين بليت‌هاي 60 هزارتوماني. تا اينجاي کار استقبال و تقاضاي بالاي مخاطبين و مردم از کنسرت و گروه جلوه مي‌کند، اما اينکه گاهي بليت اين کنسرت‌ها تا يک ميليون تومان در بازار سياه به فروش رسيده، چيزي است که علامت تعجب را به ايستادن در اين نقطه از نوشتار وا مي‌دارد.
«سايت را مي‌بندند و جيب‌شان را باز مي‌کنند»
مدير موسسه موسيقي که مسئوليت برگزاري کنسرت اين گروه جوان را در تبريز برعهده داشت از سواستفاده برخي از استقبال بالاي مردم خبر مي‌دهد: «مجموعه‌اي همزمان با باز شدن فرآيند خريد بليت اينترنتي که اختيار و نظارت آن از دست موسسه سلب گرديده بود، سايت را مسدود کرده و ظرفيت را تکميل نشان دادند در حالي که همان بليت‌ها را در بازار سياه تا يک ميليون تومان به فروش رساندند.»
او نارضايتي خود را از صندوق بازنشستگان فرهنگ و ارشاد اسلامي استان اعلام مي‌کند و از استعفاي خود از برگزاري کنسرت مي‌گويد: «با مشاهده اين روند در اجراي کنسرت، طي نامه‌اي از اجراي آن کناره گيري کردم، ولي با وعده رسيدگي به موضوع و برخورد با عاملان اين اقدام، دوباره مجاب به برگزاري کنسرت شدم.»
«از اين پس کنسرت‌ها نمي‌توانند تمديد شوند و بيش از يک سانس داشته باشند؛ به همين دليل در تبليغات خود بايد اين موضوع را به صراحت اعلام کنند.» «قوانين جديد براي کنسرت‌ها در نظر گرفته‌ايم»
مديرکل فرهنگ و ارشاد اسلامي آذربايجان شرقي نيز مي‌گويد از ماجرا خبر دارد و پيگير آن شده است. او اظهارات مسئول برگزاري کنسرت را تکذيب مي‌کند: «بازار سياه را گاهي متوليان اجرا به‌وجود مي‌آورند نه ارشاد و مجموعه‌هاي وابسته به آن.»
محمد محمدپور توضيح مي‌دهد که بعد از اين کنسرت و حاشيه‌هايي که به‌وجود آمد، تمهيداتي توسط ارشاد انديشيده شده است: «از اين پس کنسرت‌ها نمي‌توانند تمديد شوند و بيش از يک سانس داشته باشند؛ به همين دليل در تبليغات خود بايد اين موضوع را به صراحت اعلام کنند.»
اين‌روز‌ها حال سالن‌هاي تبريز خوب است؛ هر شب چندين تئاتر اجرا مي‌شود و چندين گروه موسيقي به‌روي صحنه مي‌روند؛ اما سوال اين است که آيا اين رشد کمي، صرفا به رونق اقتصاد هنري کمک کرده يا اعتلاي فرهنگ را نيز در پي داشته است؟
برگزاري 40 کنسرت در کمتر از 6 ماه در تبريز
محمدپور مي‌گويد تقاضاي مردم و مخاطبان است که باعث افزايش کمي کنسرت‌ها در تبريز شده: «اما اداره فرهنگ و ارشاد هيچ محدوديتي براي اجرا موسيقي‌هاي سنتي آذربايجاني قائل نمي‌شود و هر گروهي با هماهنگي مي‌تواند اجراي عمومي داشته باشد.»
او از اهميت اقتصاد فرهنگي و هنري سخن به ميان مي‌آورد که تامين نياز‌هاي مادي توليدکنندگان آثار موسيقي هم بايد مدنظر قرار بگيرد: «از طريق برگزاري جشنواره‌هاي مختلف و متعدد نيز تلاش مي‌کنيم به بحث کيفي آثار توليدي در حوزه موسيقي توجه داشته باشيم.»
آمار‌ها نشان مي‌دهد از تابستان امسال تاکنون بيش از 40 کنسرت در تبريز اجرا شده است و همين آمار‌ها هم نشان مي‌دهند جواناني که فقط چند قطعه آهنگ از آن‌ها منتشر شده، توانسته‌اند چندين روز و چندين سانس را به خود اختصاص دهند درحالي برخي از اساتيد موسيقي کشور تنها فرصت اجراي يک‌باره را براي مردم داشته‌اند.
داوود آزاد، استاد حوزه موسيقي سنتي و تلفيقي ايراني معتقد است بايد به جوانان عرصه موسيقي فرصت اين را داد که فعاليت کنند و سبک و سياق خود را پياده کنند. او حتي به رکوردشکني جهاني يکي از جوانان خواننده ايراني در مورد تعداد کنسرت‌ها اشاره مي‌کند: «اما تاريخ بهترين قضاوت را خواهد کرد.»
آزاد در درباره سبک و سياق موسيقي گروه‌هاي جوان نوظهور نيز سخناني به ميان مي‌آورد: «نمي‌توان اسم سبک جديدي را که جوانان به‌وجود آورده‌اند سبک تلفيقي ناميد؛ آثار اين جوانان بيش‌تر به اين شکل هستند که براي شعر‌هاي روزمره از آلات موسيقي سنتي استفاده مي‌کنند يا براي اشعار عرفاني از آلات موسيقي مدرن بهره مي‌گيرند.»
اين استاد حوزه موسيقي معتقد است آثار گروه‌هاي جوان جديد تنها مي‌توانند مخاطبان را در کوتاه‌زمان راضي نگه دارند و نيز مخاطب نمي‌تواند بيش از چندبار به اين موسيقي‌ها گوش بسپارد: «خود خواننده‌ها و گروه‌ها نيز بيش‌تر از يک سال ماندگار نخواهند شد.»
او آرزو مي‌کند: «جاي مکتب موسيقي اصيل تبريز در اين‌روز‌ها خالي است و اميدوارم در آينده‌ي نزديک شاهد افتتاح چنين مکتبي باشيم که حاصل کار تربيت در اين مکتب، در سالن‌هاي اجرا بدرخشند.»
تمامي آمارها، ارقام، و مبالغي که در جريان کنسرت‌هاي تبريز رد و بدل مي‌شوند نشان مي‌دهند که فرهنگ و هنر منظور اصلي مخاطبان از حضور در سالن‌ها و نيز متوليان اصلي از برگزاري کنسرت‌ها نبوده است.
اخيرا شنيدم پسر نوجواني هنگام خروج از سالن اجراي کنسرت به دوست خود گفت: «خيلي خوش گذشت...!»؛ همين جمله چه مرز ظريفي‌ست بين مخاطب موسيقي و مشتري آن! آينده موسيقي ما باب ميل کدام دسته خواهد بود و نقش فرهنگ بومي و منطقه‌اي در کدام نقطه قرار مي‌گيرد؟ آيا اين کنسرت‌ها به اعتلاي فرهنگ اين مرز و بوم منجر خواهند شد؟
منبع:مهر
انتهاي پيام/
خبرگزاري ميزان: انتشار مطالب و اخبار تحليلي ساير رسانه هاي داخلي و خارجي لزوماً به معناي تاييد محتواي آن نيست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضاي رسانه اي منتشر مي شود.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۸۲۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استوری تند یک استقلالی در حمایت از علی خطیر

شب گذشته و پس از پایان بازی استقلال مقابل تراکتور، هیات مدیره آبی‌ها با برگزاری یک جلسه فوری، حکم بر برکناری علی خطیر از مدیرعاملی استقلال دادند و شبانه او را برکنار کردند.

علی سامره سرپرست پیشین تیم فوتبال استقلال با انتشار یک استوری علیه یک دلال بدنام و مدیر از رده خارج استوری منتشر کرد و نوشت: 

از شنیدن خبر کودتا علیه علی خطیر شوکه شدم، مگر می‌شود مدیرعامل باشگاه به خاطر حمایت از بازیکنان و پرداخت مطالبات آنها آن هم در آستانه حساس‌ترین بازی هفته‌های پایانی لیگ برتر برکنار شود؟ متاسفانه یک دلال بدنام و یک مدیر از رده خارج تصمیمات شخصی خود را به اسم پتروشیمی انجام می‌دهند. هوادار به هوش باشد که شان استقلال را یک مشت آدم دو زاری امتحان پس داده تا چه حد دارند پایین می‌آورند که به خاطر کدورت‌های شخصی و عقده‌ای در حساس‌ترین لحظات مهم لیگ به استقلال ضربه می‌ززند از ترس اینکه مبادا خطیر با استقلال قهرمانی بیاورد و سال بعد ماندگار شود. هیچکس ضربه نمی‌خورد جز استقلال... هلدینگ خلیج فارس باید جلو این اشتباه را بگیرد. آدم‌های کوچکی که این اتفاق تلخ را رقم زدند باید بدانند با این تصمیم برچسب‌های زیادی برای خود خریدند که در آینده می‌بینند و از تصمیم امروزشان پشیمان می‌شوند. هرچند قویا معتقدم تصمیم هلدینگ نبوده و شخصی بود و اینجاست که شان استقلال را نباید پایین می‌آوردند که آوردند.

منبع: آنا

tags # استقلال سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • اجراهای متنوع گروه‌های موسیقی محیطی در خانه هنرمندان ایران
  • بلیت‌فروشی «دوازده سی‌وشش» آغاز شد
  • تصاویر جدید جاستین بیبر که طرفدارانش را نگران کرد + عکس
  • استوری تند یک استقلالی در حمایت از علی خطیر
  • برگزاری نکوداشت یک پژوهشگر موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • ژوزه مورایس: هواداران جو خیلی خوبی در ورزشگاه آزادی به وجود آوردند / فیلم
  • سامان احتشامی در تهران کنسرت برگزار می‌کند
  • استقلال- تراکتور فقط با ۱۰ هزار بلیت فروخته شده
  • خواننده تیتراژ «رستگاری» کنسرت می‌دهد/ انتشار چند تک آهنگ عاشقانه